Imperium Hall – restoran za svadbe sa fantastičnom lokacijom

Imperium Hall, ekskluzivni restoran za svadbe, smešten na jednoj od najbajkovitijih lokacija u gradu, pruža parovima mogućnost da svoju ljubavnu priču ispričaju u prelepom okruženju koje oduzima dah.

Očaravajuća priroda, bujna vegetacija i blistava reka koja protiče tik pored restorana, samo su neki od razloga da baš ovde krunišete svoje ljubavnu priču. Iskusno i predusretljivo osoblje posvetiće se realizaciji svih vaših snova, ideja i planova za idealno venčanje. Poveravanjem organizacije, planiranja i dekoracije vaše ceremonije stručnom timu Imperium Hall-a, možete biti potpuno sigurni da će vaše venčanje biti jedinstveno i nezaboravno.

Restoran za svadbe Imperium Hall, svega nekoliko minuta vožnje udaljen od samog centra grada, nalazi se u jednom od najlepših prirodnih područja Beograda, na popularnoj Adi Huji koja obiluje raznovrsnom vegetacijom, a kroz nju protiče i najlepša evropska reka Dunav.

Boje Ade Huje atraktivne su tokom cele godine, a vrhunac privlačnosti dosežu tokom proleća i leta, kada se priroda u potpunosti probudi, obasjavajući celu oblast živopisnom spektrom. Dolaskom jeseni, pejzaž se preoblažava u čarobnu paletu crvenih, žutih i narandžastih nijansi, kreirajući nestvarno romantičan ambijent.

Očaravajući pogled na talase Dunava, uramljenog u najlepšim bojama prirode, jedna je od prvih asocijalacija kada se na restoran za svadbe Imperium Hall pomisli.

RESTORAN ZA SVADBE I VENČANJE NA OTVORENOM

Bilo da se odlučite za elegantnu salu ili čarobno venčanje na otvorenom, restoran za svadbe Imperium Hall, sa svojom izvanrednom lokacijom, nudi  mogućnost za oba scenarija. Na dan vašeg venčanja, ceo kompleks se transformiše u prostor kao iz bajke, koji će vas ostaviti bez daha i na koji ćete biti izuzetno ponosni. Imperium Hall je spreman da dočeka i ugosti od 150 do 500 vaših gostiju i u potpunosti posvećen tome da svaki aspekt vaše proslave učini nezaboravnim.

Prelepa svadbena sala dočekaće vaše goste u ambijentu luksuza i udobnosti, ukrašenog notama sofisticiranog uživanja. Prozori od poda do plafona, prostrana plesna površina, stolice dizajnirane po Tiffany modelu, jedinstveni dekorativni elementi, veličanstveni rustični lusteri, ambijentalni svećnjaci, kao i savremena LED rasveta, dimne mašine, suvi led, vatromet i ostali vizuelni efekti osvojiće sve prisutne. Najbolji sistemi ozvučenja, klimatizacije, grejanja i ventilacije osiguravaju da svadbena sala Imperium Hall bude udobna i prijatna za sve goste, nezavisno od njihovog broja i spoljnih vremenskih uslova.

Sa druge strane, šum vode, osvežavajući povetarac i topli sunčevi zraci koji miluju kožu pružaju neodoljiv osećaj opuštanja i blagostanja, pa zašto onda ne bi bili deo i vašeg venčanja?

Bez obzira na to da li sanjate o formalnoj ceremoniji pod otvorenim nebom ili preferirate nešto kreativnije i opuštenije, restoran za svadbe Imperium Hall može ostvariti svaku vašu ideju. Prostor na otvorenom nudi vam slobodu da odaberete bilo koji stil za vaše venčanje na otvorenom. Šarmantna okolina, sa bujnim zelenilom, cvetnim aranžmanima, rekom i nebom kao pozadinom, obezbeđuje idealan okvir za svaku koju temu koju zamislite.

Ceremonija venčanja na otvorenom predstavlja ne samo želju mnogih parova, već i savršenu radnu platformu za svakog fotografa. Prirodna svetlost, sa svojom mekoćom, toplinom i sposobnošću da doda dubinu, idealna je za stvaranje očaravajućih fotografija. Svaki moment zabeležen u ovom bogatstvu boja i detalja prirodnog pejzaža čuvaće sećanje na vaše venčanje svežim i živim zauvek.

Za potpuni doživljaj i uspeh svadbene svečanosti, ključni elementi su odlična hrana i besprekorna usluga. Vrhunski tim kuvara Imperium Hall-a nadaleko je poznat po svojoj sposobnosti i umeću da stvara kulinarska remek-dela, dok se profesionalno osoblje ističe svojom predanošću, gostoljubivošću i ljubaznošću.

Neka Vaš izbor bude Imperium HallI

Pozovite 063 300 558 ili im pišite na info@imperiumhall.rs

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment