Idealno mesto za venčanje na Adi Ciganliji

Ukoliko tražite idealno mesto za venčanje na Adi Ciganliji reći ćemo vam da je jedan od njih upravo restoran za vencanja Easy na Adi. U daljem tekstu ćemo vam navesti nekoliko razloga zašto izabrati klub Easy za vašu svadbu koja nema reprizu.

restoran za vencanja

RESTORAN ZA VENCANJA EASY

Restoran za vencanja Easy nalazi se na veoma mirnoj i prelepoj lokaciji u mirnom delu Beograda, na jedinstvenoj Adi Ciganliji. Proslavite vaš svečani trenutak sa vašim najbližima u romantičnom ambijentu koji ima velike spoljne prozore i prelep pogled na reku Savu.

Recite svoje sudbonosno DA u romantičnom i elegantnom ambijentu kluba Easy na Adi sa prelepim dekoracijama i sjajnom profesionalnom rasvetom. Restoran poseduje veliku baštu ukoliko želite da organizujete vaše romantično venčanje pod zvezdanim nebom i sjajnim pogledom. Kapacitet ove restoranske sale za proslave na Adi je do 280 osoba. Zbog lokacije na kojoj se nalazi restoran odiše mirom i svežinom, a nalazi se na samo tri kilometra od centra grada, što ga čini veoma pristupačnim. Od 2007. godine pa do sada, organizovan je veliki broj uspešnih venčanja i svadbi kao iz bajke i svi gosti su bili veoma zadovoljni ambijentom ovog restorana. U ponudi su vam meniji sa raznim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima šefa kuhinje, ali svakako postoji i mogućnost izbora menija po vašoj želji. Što se tiče parkinga, obezbeđen je za sve goste i nalazi se ispred restorana, tako da vaši gosti neće imati brigu o svom ljubimcu dok traje vaša proslava.

restoran za vencanja

RESTORAN ZA VENČANJA EASY LOKCIJA

Restoran za venčanja Easy nalazi se na prelepoj lokaciji koja odiše svežinom i mirom, na adresi Ada Ciganlija BB, Beograd. Izgovorite vaše sudbonosno DA na veoma romantičnoj lokaciji u sjajnom ambijentu restorana Easy.

restoran za vencanja

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment