Frizerski kurs Panjković– za uspeh kakav priželjkujete

Izaberite frizerski kurs Akademije Panjković i zakoračite u svet uspeha koji zaslužujete, postajući profesionalac čiji rad dobija međunaradno priznanje. Frizerski kurs Akademije Panjković dizajniran je da vam pruži sveobuhvatnu edukaciju, učeći vas svim sofisticiranim tehnikama koje su ključne za vrhunske profesionalne frizere. Ova akademija, koja je već dugo godina broj 1 u regionalnoj frizerskoj industriji, garantuje kvalitet i pruža kompletno teorijsko i praktično znanje, usmeravajući vas na pravi put ka vrhu profesionalnog frizerstva.

Frizerski kurs Akademije Panjković je strukturiran sa posebnim naglaskom na kvalitetu teorijske i praktične obuke i detaljnom razumevanju svih profesionalnih izazova sa kojima ćete se suočiti u frizerskom zanatu. Ako težite da steknete znanje pod mentorstvom priznatih profesionalaca, kurs Akademije Panjković predstavlja savršen izbor za vašu edukaciju.

FRIZERSKI KURS BEOGRAD

Frizerski kurs Beograd na Akademiji Panjković nudi vam priliku da se popnete u sam vrh frizerske profesije. Njihovi raznovrsni kursevi kombinuju praktično i teorijsko učenje, koje će vam, uz stručno vođstvo iskusnih profesionalaca, omogućiti da lako usvojite sve potrebne veštine. Takođe, kurs za frizera Panjković će vam pomoći da oslobodite svoju kreativnost i talenat i tako postanite majstor u zanatu koji vam otvara vrata za izuzetan uspeh i karijeru kakvu mnogi samo sanjaju.

Frizerski kurs Akademije Panjković u Beogradu pruža sveobuhvatnu obuku koja uključuje sledeće aspekte:

 • Intenzivna stručna praksa
 • Praktičan rad na modelima
 • Korišćenje vrhunskog profesionalnog pribora i alata
 • Upotreba profesionalne kozmetike
 • Redovni testovi za ocenjivanje i praćenje napretka
 • Polaganje završnog ispita za potvrdu veština
 • Dobijanje međunarodno priznatog sertifikata
 • Individualne preporuke za zapošljavanje svakog diplomiranog studenta
 • Prilike za učešće na prestižnim modnim događajima


Miki Panjković, osnivač akademije, stekao je obimno znanje i veštine u prestižnim svetskim frizerskim školama, nakon čega je doneo tu ekspertizu na domaće tržište, obogaćujući ga najsavremenijim svetskim trendovima u frizerstvu. Izaberite vrhunski frizerski kurs Beograd koji vam nudi ne samo temeljnu i pouzdanu obuku, već i prijatno okruženje za edukaciju, druženje i razmenu iskustava sa ostalim studentima koji imaju slične ambicije i interesovanja.

Frizerska obuka u Akademiji Panjković strukturirana je tako da kurs za muškog frizera traje pet meseci, dok kurs za ženskog frizera obuhvata šest meseci intenzivnog učenja. Ovo vreme je optimalno za sve polaznike da se u potpunosti upuste u svet frizerstva i steknu sposobnost da samostalno obavljaju svoj posao odmah po završetku kursa. Za one koji već imaju iskustva u frizerskoj branši, Akademija Panjković nudi skraćene kurseve koji su izuzetno korisni za dalje profesionalno usavršavanje i razvoj u ovoj oblasti.

Ne propustite šansu da ovladate tehnikama i tajnama najvećih majstora frizerstva. Odabirom najkvalitetnijeg frizerskog kursa, obezbedite sebi mesto u profesionalnom frizerskom svetu!

Za sve dodatne informacije o kursu, Akademiju Panjković možete kontaktirati telefonom na 063/60-80-93 ili poslati upit na e-mail adresu office@akademijapanjkovic.rs.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment