Ekskluzivno otvaranje splava Kartel

Spremite se za ekskluzivno otvaranje splava Kartel koji vam garantuje najbolju sezonu do sada. Svi oni koji su se uželeli dobro poznatog provoda na splavu Kartel, u masecu maju očekujte svečano otvaranje koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Splav Kartel jedan je od najpopularnijih beogradskih splavova sa domaćom muzikom i najekskluzivnijim nastupima sjajnih pevača koji će ovo leto učiniti sezonu još dinamičnijom.

 

Splav Kartel
Splav Kartel

 

Poznato je da us na splavu Kartel pevala velika imena poput Ace Lukasa, Peđe Medenice i Slađe Allegro, zato ne sumnjajte u menadzment splava Kartel ni ovog leta. Luksuzno opremljen ambijent koji odiše elegancijom pružiće vam komfor i prijatnost tokom cele večeri, a očekuju vas i ekskluzivna pića po neverovatnim cenama.

Uvek dobar i dinamičan provod ono je što izdvaja splav Kartel od drugih, kao i jedinstveni, luksuzni ambijent u kojem se sa stilom uživa u izlasku. Sigurni smo da će vaš izlazak na splau Kartel dobiti novi smisao i tvrdimo da ćete doživeti potpuno drugačije večeri kakve do sada nsite doživeli.

Rezervišite vaše mesto na splavu Kartel pozivom na broj 062/262-212 ( sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment