Dan zaljubljenih u hotelu Hilton uz Petra Graša

Ne propustite Dan zaljubljenih u hotelu Hilton uz Petra Graša, koji važi za jednog od najboljih pevača na našim prostorima i koji vam obećava pravi muzički spektakl. Dan zaljubljenih je posebno veče u kojem treba uživati sa partnerom na poseban način, a čini se da je hotel Hilton ovog puta rešio da vam priušti nezaboravno veče.

Spremite se za veče prepuno iznenađenja, prefinjenog provoda i očaravajućih trenutaka, jer je u pitanju jedan od najekskluzivnijih hotela u Beogradu koji ujedno važi i za jedan od najboljih. Kako je hotel Hilton Nova godina specijalno veče po kojem mnogi pamte ovaj hotel, veruje se da će i Dan zaljubljenih biti još glamuroznije i romantičnije veče.

Cene karata iznose 15.000 i 17.000, u zavisnosti od pozicije sedenja u sali, obe karte podrazumevaju svečanu večeru na bazi švedskog stola, dok će se piće plaćati po utrošku. Budite sigurni da ćete doživeti magične trenutke sa vašim partnerom i da ćete uživati u sjajnom muzičkom repertoaru koji je Petar Grašo pripremio za vas. Iz godine u godinu, ovo veče u hotelu Hilton sve više intrigira posetioce svojom besprekornom organizacijom, što je još jedan razlog da zajedno sa vašim partnerom proslavite Dan zaljubljenih.

Hotel Hilton ponosno predstavlja specijalan Dan zaljubljenih uz Petra Graša, a zbog velikog interesovanja obezbedite svoje karte na vreme putem mail-a ili telefona: belgrade.events@hilton.com i 064/859-37-51.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment