Da li je bolje odabrati muški ili ženski kurs za frizera?

Često se mnogi pitaju da li je bolje odabrati muški ili ženski kurs za frizera? Odgovor nije lak, a mi vam slobodno možemo reći da možete odabrati oba. Ukoliko želite da krenete putem frizerskog sveta i postanete najbolji u svojoj branši, oba kursa pružiće vam mnogo više mogućnosti. Kurs za frizera namenjen je svima onima koji žele da postanu frizeri, i onima koji žele da usavrše svoje znanje.

Odabirom pravog kursa za frizera steći ćete adekvatno znanje koje ćete kasnije moći samostalno da primenite i da razvijate svoj biznis.

KURS ZA FRIZERA

Predstavljamo vam kurs za frizera na akademiji Panjković koji vam pruža kompletnu obuku pažljivo kreiranu u cilju potpunog razumevanja svakog dela poslovanja. Naučite sve tajne vrhunskih frizera i pružite sebi najbolji kurs za frizera u našem regionu koji je već godinama na samom vrhu liste kada su kursevi  u pitanju.

Akademija Panjković nastala je pre više od deceniju i od samog početka nudi kvalitetan program koji je do danas završio veliki broj polaznika i koji su danas vrhunski frizeri. Ukoliko želite da idete putem sigurnog uspeha, onda je kurs za frizera na akademiji Panjković vaš pravi odabir.


Šta obuhvata kurs za frizera na akademiji Panjković?

Stručna obuka

Rad na klijentima – modelima

Rad sa profesionalnim priborom i alatom

Profesionalna kozmetika

Testovi za proveru znanja

Polaganje završnog ispita

Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

Omogućavamo učešće na modnim eventima

Obezbedite sebi najbolji kurs za frizera u regionu i idite putem sigurnog uspeha. Očekuje vas profesionalnost na visokom nivou i potpuna posvećenost svakom polazniku, što je jedan od glavnih razloga zbog čega mnogi biraju ovaj kurs. Pozovite akademiju Panjković na broj  063/60-80-93 ili ih posetite na adresi Njegoševa 43, Beograd ukoliko želite da saznate sve dodatne informacije u vezi kursa za frizera.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment