Cat eyes – šta je to?

Da li znate cat eyes – šta je to?

 

Ako ste i vi, baš kao i ja u mladalačkim danima koristili ogromne količine ajlajnera kako biste postigli efekat iskošenih očiji i zavodljiv pogled, Cat eyes tretman će vas sigurno zaintrigirati. Egzotičan, misteriozan i sexy izgled danas je uz nehirurške procedure veoma lako postići. To praktično znači da vam ogromna količina teške šminke više neće biti neophodna, a idealno je što ćete uštedeti sate i sate provedene ispred ogledala.

 

Suština  cat eyes tretmana i kako se izvodi?

 

Cat eyes je neinvazivni  medicinski postupak kojim se fizički menja oblik oka i  automatski postiže osvežen i drugačiji izgled. Istovremeno se podiže rep obrve, oko postaje otvorenije i poprima čuveni “bademasti“ oblik.

Sam postupak uopšte nije bolan i neugodan jer se primenjuje lokalna anestezija.  Izvodi se tako što se prvo nacrtaju vektori za potezanje, a zatim se uz pomoć kanile ( tupe igle) Cog niti plasiraju u kožu. Ovo su niti koje su sačinjene od posebne materije – polidioksanona, tačnije supstance koja se koristi za proizvodnju specijalnog konca u hirurgiji.

Potpuno su bezbedne i biorazgradive, a njihova glavna prednost leži u sposobnosti stimulacije kolagena i drugih gradivnih materija u dermalnom tkivu. Zahvaljujući ovim karakteristikama Cog niti, lako se postiže lifting efekat i stvaraju konture željenog oblika očiju.

 

cat eyes

CAT EYES TRETMAN CENA

 

Pored cele procedure ovog popularnog tretmana, većinu interesuje cat eyes tretman cena. Dakle, cena tretmana može zavisiti od nekoliko faktora, odnosno od iskustva stručnog lica, odabira klinike, i najvažnije, od kvaliteta materijala sa kojim se radi cat eyes tretman. Okvirna cena na tržištu za pravi kvalitet i pouzdanost cat eyes tretmana kreće se od 2000€.

 

Koliko traje postupak? Koliko dugo su uočljivi postignuti rezultati nakon tretmana?

 

Sam postupak traje oko 30 minuta, a rezultati su po njegovom okončanju odmah vidljivi. Ipak, pun efekat se postiže tek tri do četiri nedelje nakon postupka, što je zapravo rezultat proizvodnje kolagena i repozicioniranja kože. Niti ostaju pod kožom oko 6 meseci, a zatim počinje proces njihove razgradnje. Ipak je važno naglasiti da se dobijeni izgled regije očiju može zadržati i do dve godine.

Da li ćemo imati sreću da uživamo toliko dugo u rezultatima tretmana Cat eyes zavisi od mnogobrojnih faktora počev od starosti organizma, metabolizma, životnih navika i iznad svega kvaliteta kože.

 

cat eyes tretman cena

 

Da li mogu da očekujem negativne posledice tretmana i kada mogu da se vratim standardnim aktivnostima?

 

Najvećem broju standardnih aktivnosti možete se vratiti odmah nakon tretmana. Posledice tretmana su vrlo blage i uključuju otoke i blaže modrice koje spotnano prolaze u roku od nekoliko dana. Otoke i modrice nakon postupka možete tretirati ledom ili blagim, neiritirajućim oblogama u cilju bržeg oporavka. Istovremeno je važno izbegavati masažu lica, piling, a ne preporučuje se ni izlazak na sunce, upotreba solarijuma i nanošenje  šminke do dve nedelje od primenjenog postupka.

 

Kome je namenjen tretman? Koja populacija preferira cat eyes look?

 

Ljubiteljke cat eyes medicinskog postupka najčešće pronalazimo u populaciji mlađih žena i to u dvadesetim i ranim tridesetim godinama. Ove žene su smele, moderne i u toku sa najnovijim trendovima, pa nije čudo što preferiraju izgled Bele i Djidji Hahid za koje slobodno možemo  reći da su pionirke u promovisanju mačkastog I misterioznog izgleda.

Uprkos navedenom, ovaj tretman nije isključivo namenjen mlađoj populaciji. Veliki uspeh se postiže upravo kod starijih žena koje imaju problem sa umornim i spuštenim kapcima.

Zahvaljujući lifting efektu, stimulaciji kolagena i podizanju obrva, istovremeno se postiže  antiage efekat, ali i egzotičan i misteriozan izgled koji je uvek na ceni. Ako naglasimo da je ovaj postupak pre svega bezbedan, ali i relativno dugotrajan shvatićete zašto je trenutno jedan od omiljenih  u ženskoj populaciji.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment