SKALA FURKA 2022

Leto se bliži i neki već uveliko razmišljaju gde će letovati ove godine. Ako je vaša ideja i ove godine prelepa Grčka, onda će Skala Furka letovanje biti pravo osveženje za vaše telo i um. Ako do sada niste bili u prilici da posetite ovo malo, ali prelepo mesto, ovo je prava prilika da se uputite ka poluostrvu Kasandra na Halkidikiju i uživate u jedinstvenom odmoru.

Grčka je oduvek oduševljavala svoje posetioce nestvarno lepim plažama, magičnim mestašcima koji pričaju istoriju Grčke, ali i atraktivnim destinamcijama gde dominira noćni provod za one koji žele nezaboravn letovanje. Sve u svemu, ono što je činjenica, na posetu Grčke niko ne ostaje ravnodušan.

SKALA FURKA 2022 LETOVANJE

Skala Furka 2022 letovanje priuštiće vam nezaboravan odmor jer predstavlja pravu oazu mira i uživanja. Kao i predhodnih, i ove godine Skala Furka 2022 biće popularno letovanje za sve one koji žele u potpunosti da se opuste. Skala Furka je idealno mesto za obilazak Kasandre.

Smeštena na njenoj zapadnoj obali, sa odličnom vezom do popularnih letovališta na istočnoj obali kao što su Kalitea, Hanioti i Pefkohori, ali i sa divnim plažama u Siviriju i Posidiju. Ovo je sjajna lokacija ukoliko želite da posetite i obližnja mesta i uživate u njihovim sadržajima.

Oduševiće vas neuređena plaža u blizini Posidija, do koje je moguće doći ili terenskim vozilom ili pešaka.  Plaža ima oblik špica koji ide duboko ka pučini i u jednom trenutku videćete samo more, dok i dalje nogama stojite na kopnu. Kažu da ova plaža, pod uticajem morskih struja, uvek menja svoj oblik.

Skala Furka 2022 letovanje udaljeno je od Soluna na oko 100km, što je takođe sjajna prilika da posetite i prelepi Solun, ukoliko do sada niste.

Ono što Skala Furku čini jedinstvenom, jesu bajkovite plaže sa kristalno plavom vodom i sitnim peskom koji će vas podsetiti na daleke tropske destinacije. Nadomak obale nalaze se četinari koji pružaju poseban ugođaj i pravo uživanje na plaži.

Iako malo mesto, Skala Furka 2022 letovanje nudi vam nekoliko taverni, prodavnica sa suvenirima, kafića i igrališta za najmlađe. Uživaćete u svim sadržajima i neodoljivim ukusima Grčke kuhinje koji se ovde s’ ljubavlju pripremaju.

SKALA FURKA SMESTAJ

Nakon što smo sabrali utiske oko sadržaja ovog malo ali prelepog mesta, sledi Skala Furka smeštaj koji je svakome potreban za letovanje. Skala Furka letovanje poseduje veliki broj privatnih kuća i vila koje su moderno opremljene i komforne za sve generacije. U nastavku teksta pripremili smo vam smeštajne jedinice koje su pre svega komforne, ali i pristupačne za svakoga.

VILA MARIOS

Vila Marios

Vila Marios nalazi se na 350m od plaže i 700m od centra mesta. Vilu okružuje divno mediteransko dvorište puno palmi, cveća i maslinovog drveta. U njemu gosti mogu da uživaju u pravljenju roštilja, laganom ispijanju kafe ili sunčanju. U ponudi su smeštajne jedinice 1/2+1 i 1/2+2 studijima kao i 1/4+1 dupleks apartmanu.

Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om i klima uređajem koji se dodatno doplaćuje na licu mesta – 3e po danu korišćenja. U vili postoji WiFi pristup internetu. Vila pruža ugodan boravak svima onima koji žele potpuni komfor i uživanje.

VILA ARISTIDES

Vila Aristides

Vila Aristides se nalazi na oko 220m od plaže i oko 450m od samog centra. Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim porodičnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanima koji sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom, kupatilo sa tuš kadom, klima uređaj i TV.

U lepo uređenom vrtu koje je puno zelenila nalazi se i veliki bazen sa ležaljkama. Korišćenje bazena i ležaljki je besplatno za goste vile. Pored bazena se nalazi veliki roštilj koji je na raspolaganju svim gostima.

VILA ANASTASIA

Vila Anastasia

Vila Anastasia nalazi se u glavnoj ulici na oko 70m od peščane plaže i 200m od glavnog trga u mestu. Odlično pozicionirana nudi smeštaj u prostranim trokrevetnim studijima, a postoji mogućnost i dodavanja ležaja po zahtevu.

Sve jedinice sadrže čajnu kuhinju (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilo sa tuš kadom, LCD TV i klima uređaj. Studiji su orijentisani ka ulici i moru. Sve jedinice se nalaze na prvom spratu i raspolažu veoma prostranim balkonima. Sunčani i prostrani apartmani idealni su za porodice i parove.

Rezervišite vaš smeštaj već danas pozivom agencije Mayak Tours koja vam je pripremila fenomenalne popuste i mnogo atraktivnih destinacija. Pozovite  064/434-10-23 i odaberite najbolje iz ponude i uživajte u nezaboravnom letu koje se ne propušta.

Agencija Mayak Tours je turistička agencija sa dugom tradicijom i najpristupačnijim cenama, zato ne propustite priliku da obezbedite smeštaj po vašem ukusu kako biste uživali u najlepšem letovanju do sada!

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment