view_headline
Description

Promenada event centar, spada u grupu najekskluzivnijih prostora u Beogradu koji je pogodan za apsolutno sve što vam zatreba, od venčanja, koncerata, privatnih proslava, koktel druženja pa do korporativnih proslava, konferencija, promocija i seminara.

Promenada se nalazi u Beton Hali i dobro poznatoj adresi Karađorđeva 2-4, sa pogledom na reku, koju imaju i svi ostali lokali u Beton Hali. Opisali bismo Promenadu kao prostor modernog enterijera, minimalističkog stila sa multifinkcionalnim porstorom za razne postavke scenografije, osvetljenja ali i brendiranja.

Znamo da Promenada ima najsavremeniju rasvetu i ozvučenje koje u potpunosti ispunjava svetske standarde produkcije, koje nikog ne ostavlja ravnodušnim. Promenada se prostire na 700 metarakvadratnih i ima opciju da ugosti više desetina odnosno više stotina gostiju, naravno sve to zavisi od same postavke prostora i za koju svrhu se koristi.

Do sada je u Promenadi održan veliki broj proslava i druženja, koja možete da pogledate u galeriji fotografija. Iskoristite priliku da provedete vama bitan dan u epicentru zabave u Beogradu, u Promenadi.

map
Location Block
view_module
Categories
email
Contact Form

[contact-form-7 id="142"]

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review
      keyboard_arrow_up